volleybal1

‘VSTS dames 1 blundert op donderdagavond in Delft’

Afgelopen donderdag 19 november moest VSTS dames 1 aantreden tegen Kratos dames 1, om 19.30uur in Delft. Wat de dames laten zien op de donderdagavondtrainingen richting de wedstrijd voor zaterdag kwam niet in de buurt met wat zij deze avond lieten zien in een koude sporthal. Het werd een grote teleurstelling die gauw vergeten moet worden.
De wedstrijd werd gestart met Judith Terpstra op de spelverdeling, Mirjam van der Kruk en Nienke Snelting op het midden, Elvira Duiven op de diagonaal, Annemarieke Zwaneveld en Krystel Termorshuizen op de passer-loperplaatsen en libero Anita Michalek.

De eerste set ging het lange tijd op maar Kratos kwam eerder in de buurt van de twintig punten dan VSTS. Toch liet VSTS het er niet bij zitten en kwam terug en won deze set op karakter met 24-26.

De tweede set waren de dames van VSTS niet van plan het zichzelf zo moeilijk te maken als de eerste set. Helaas lukte dit niet en trok ditmaal Kratos aan het langste eind en won de tweede set met 26-24.

De derde set was de Bodegraafse formatie helemaal de weg kwijt. Met verschillende wissels is nog geprobeerd het tij te keren maar het werd een afgang met 25-11 verlies en ook de vierde set kwam er niks meer van terecht: 25-19. VSTS droop af naar de kleedkamer en teleurgesteld konden de dames terug naar huis.

Zij staan nu met acht gespeelde wedstrijden en 25 punten op een derde plaats, onder Woerden (1) en Utrecht (2).

De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 5 december, voor de beker, tegen DOS, om 13.30uur thuis in de Sporthoeve.

Hopelijk kan VSTS dan wel laten zien wat voor kwaliteit zij bezitten.

Door: Teun Vink

There are no comments

Add yours

X