VSTS Heren 1 beloont zichzelf niet

Bodegraven – 28 november speelde door Kraan & Roos gesponsord VSTS Heren 1 in de 1e klasse tegen Majella H1. Een tegenstander die momenteel op de tweede positie in de competitie staat. De Heren van VSTS krijgen de aankomende wedstrijden de hoger genoteerde tegenstanders tegen en het beloofde een aardige wedstrijd te gaan worden.

De eerste set werd om 16:30 gestart en Majella begon meteen scherp aan de wedstrijd. Iets wat bij door Kraan & Roos gesponsord VSTS Heren 1 nog ontbrak. Na een achterstand in het begin van de eerste set kwamen de Heren nog wel iets terug maar het was niet genoeg. 22-25 en 0-1 voor Majella H1.

De tweede set moest beter gestart worden door VSTS. Het spel verbeterde en de tweede set was H1 de bovenliggende partij. De tweede set werd door goed spel met 25-17 gewonnen.

Een spannende wedstrijd was in de maak en dat was de 3de set niet anders. De set ging erg gelijk op en het werd een erg spannend slot van de set. Helaas trokken de mannen van Majella aan het langste eind. Een tikje voor VSTS H1. 23-15 en een 1-2 achterstand.

Een overwinning lag VSTS nog binnen handbereik, hiervoor moest wel de 4de set gewonnen worden. Een scherp begin was dus essentieel. De inzet en drive was goed bij H1 en Majella liep de hele set achter het spel van VSTS aan. De 4de set werd nog even spannen maar uiteindelijk gewonnen met 25-21.

De bepalende 5de set kon de Heren de overwinning brengen. Helaas zakte Kraan & Roos VSTS H1 door een kleine ondergrens en de vijfde set werd kansloos verloren. VSTS 2-3 Majella. Tot de jaarwisseling zal VSTS Heren 1 nog twee doordeweekse wedstrijden spelen tegen hoog genoteerde tegenstanders.

De volgende thuiswedstrijd van VSTS H1 is zaterdag 9 januari om 16:30 thuis in de Sporthoeve.