VSTS Heren 1 zet goed door!

Bodegraven – Zaterdag 31 oktober speelde door Kraan & Roos gesponsord VSTS Heren 1 zijn 3de competitiewedstijd in de 1e klasse. Na de twee winstpartijen van de afgelopen twee wedstrijden wilde H1 deze winstreeks graag voortzetten.

Tegenstander Shot H2, voor de heren een onbekende tegenstander, was dit seizoen aardig gestart en het zou waarschijnlijk een spannende wedstrijd worden.

VSTS Heren1 startte de wedstrijd met Mark van Rijn, Jochem Dijkshoorn, Jos Bunt, Gerben, Joost Pijnacker en Jelle Baas. De eerste set werd redelijk scherp gestart en de heren kwamen aardig in hun spel. 18-25, de eerste set was een feit.

De tweede set wilde Kraan & Roos VSTS Heren 1 doorgaan met het aardig vertoonde spel van de eerste set. Tegenstander Shot H2 kwam echter beter in hun spel en VSTS moest hard blijven werken om ook de tweede set naar zich toe te trekken. De tweede set eindigde in 22-25 en een 0-2 voorsprong voor VSTS.

Binnen het volleybal geldt de derde set altijd als een lastige, dit kan mentaal meespelen en het leek alsof VSTS H1 hier ook last van had want Shot H2 startte de set scherp en H1 liep de rest van de set achter de feiten aan. Erik de Rijter werd in het veld gebracht en viel goed in. Dit kon helaas de achterstand van Kraan & Roos VSTS Heren 1 niet meer terug draaien en de derde set ging dan ook naar Shot met 25-21.

Dit verlies was een kleine tik voor H1 en er moest extra hard gewerkt worden om de vierde set wel naar zich toe te trekken. Het spel bleef moeizaam en de tegenstander zag mogelijkheden op misschien wel eens stuntje. Het harde werk van VSTS Heren 1 was gelukkig genoeg voor een 22-25 setstand. Eindstand 1-3 voor Kraan & Roos VSTS H1.

Deze uitslag brengt de Heren op een mooie 4de plek in de 1ste klasse, een prima start!
De volgende wedstrijd van VSTS H1 is zaterdag 7 november om 16:30 thuis in de Sporthoeve.