OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Win-actie: een kinderparty bij Bodycasting Studio Nederland

Bodycasting Studio Nederland van Petra Flach heeft een leuke win-actie voor jullie in petto! De 35- jarige vrouw uit Reeuwijk biedt jou met acht kinderen de unieke kans om een kinderpartijtje te winnen. De kinderen gaan in de studio aan de slag om een eigen masker te maken. Zie de foto’s, die als voorbeeld dienen.
Petra Flach is al zo’n 10 jaar bezig met haar eigen bedrijf Bodycasting Studio Nederland, voorheen beeldendgipsen waar ze met veel plezier haar creativiteit kwijt kan. Haar studio vervaardigt sculpturen die het lichaam tot in detail laten zien. Dit kan een borstbeeld zijn, maar ook een volledig lichaamsbeeld voor in huis of tuin. De studio maakt niet alleen borstbeelden voor mensen die trots zijn op hun lichaam, maar bijvoorbeeld ook voor jonge vrouwen die een borst verliezen door borstkanker.

Bodycasting Studio Nederland had ook een aandeel in het tv-programma ‘Geef mij je Angst’ met Irene Moors, een hulpprogramma waarin mensen met een angst- en dwangstoornis geholpen worden om een nieuwe start te maken. De wekelijkse uitzendingen trokken maar liefst tussen 1 en 1,5 miljoen kijkers.  Wanneer het de deelnemers lukte om weer grip op hun leven te krijgen, dan kreeg men een prachtig handbeeld van Bodycasting Studio Nederland.

Hoe kan jij winnen?

Laat op de Facebook pagina van Rebonieuws.nl een reactie achter waarom jij wilt winnen en like de Facebook pagina van Body Casting Studio Nederland en maak kans op deze unieke kinderpartijtje met maximaal 8 kinderen. Delen is altijd leuk! De winnaar maken wij volgende week woensdag bekend.

De bon blijft een jaar geldig. Bodycasting Studio Nederland zorgt voor de limonade en wat lekkers en een sfeervolle inrichting.

kinderpartijtje1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het kan ook voor jou een prachtig en tegelijkertijd een emotioneel cadeau zijn voor onder de kerstboom. Je maakt hier vader, moeder opa of oma enorm blij mee. Bekijk alle informatie op http://www.bodycastingstudio.nl

There are no comments

Add yours

X