WINACTIE: 2X een uur Twizy rijden voor 2 personen t.w.v. € 40,-

Vandaag weer een nieuwe WINACTIE!
Onze nieuwe adverteerder Edrive4fun geeft in samenwerking met Rebonieuws.nl twee prijzen weg. De prijzen zijn: 1 uur Twizy rijden voor 2 personen t.w.v. € 40,-. We mogen dus TWEE winnaars bekend maken, die straks een tocht door het Groene Hart kunnen maken met een vriend of vriendin, familie etc. De Renault Twizy is een volledig elektrisch aangedreven semi-open voertuig voor 2 personen.

Like rebo

Hoe maak je kans?

Like de Facebookpagina van Edrive4fun EN like dit bericht op Facebook of laat een reactie achter waarom jij een rondje in de Twizy wilt rijden. Maandag 13 juli maken we de winnaar bekend!

Elke zondag staat Edrive4fun met 7 Twizy’s op het parkeerterrein in het Reeuwijkse Hout vlak bij restaurant Paviljoen. Je kunt hier tussen 10.00 en 18.00 uur op een unieke manier het Groene Hart ontdekken. Doordat ze de Twizy’s opladen met stroom van hun zonnepanelen, kun je “groen” rijden in een prachtig groen gebied rondom Bodegraven-Reeuwijk, midden in de Randstad. Door de verschillende routes op een GPS-systeem ben je verzekerd van idyllische weggetjes en de mooiste bezienswaardigheden in het gebied.

Edrive4fun heeft in Gouda een eigen locatie op 150 meter afstand van het NS-station. Hier staan 8 Twizy’s klaar voor oa. rondritten, bedrijfsuitjes, familiedagen, als vergaderbreak of lekker even weg met vrienden of bekenden. Ook bezorgen op locatie is mogelijk. Twizy rijden is nieuw, uniek, duurzaam maar vooral leuk. Meer info: www.edrive4fun.nl

Twizylaadpalen (2)

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie