run2

Nog twee teams uit Bodegraven-Reeuwijk doen mee aan Garbage Run

Na het publiceren van het artikel over het Bodegraafse team dat meedoet aan de Garbage Run, meldde zich al snel nog twee teams uit onze gemeente. Wij stellen ze even aan jullie voor.
Carbagerun – De Chefs

Drie vrienden, uit de hand gelopen hobbykoks (vandaar ‘De Chefs’): Pepijn uit Reeuwijk, Kees uit Zoetermeer en Sezer uit Istanboel. Ze doen mee vanwege het grote avontuur met een bizarre toer door Engeland met 550 ander gepimpte auto’s. Rijden door het mooie landschap, maffe feesten meemaken met de nodige drankjes erbij. Gezelligheid staat voorop. De auto heeft al eerder meegedaan met de winterrun en nu hebben zij hem overgenomen.

Je kan dit team volgen via: https://www.facebook.com/chefsnl?fref=ts


Het team van De Chefs

Carbagerun – Team 2K Auto’s

Team 2K Auto’s bestaande uit: Henk-Jan Mak, Maarten Marchand, Pieter Kalkman, Edwin Bos en Diederik Lok rijden dit jaar mee met de Carbagerun. Kort gezegd is de Carbagerun een rally van Gorinchem naar Aberdeen in 5 dagen met 500 auto’s. Je moet je inschrijven voor deze rally en zij kwamen op de reservelijst. Het was namelijk binnen 5 á 10 minuten al vol geboekt. Uiteindelijk door wat diskwalificaties zijn ze toch nog binnen de 500 deelnemers gevallen. Toen op zoek naar een auto van maximaal €500,00 waar vijf volwassenen in kunnen en bagage.

Het is uiteindelijk een Chevrolet Transport geworden ( ex.honden uitlaatservice) en deze hebben ze ook gekocht en geprepareerd als Carbagerun auto. Technisch waren er nog al wat gebreken en optisch moest de auto van een andere kleur worden voorzien. Dit met een roller en een blik betonverf! Verder een set andere velgen (chrysler 300c) ,een dikke audio installatie en het interieur afgetimmerd met hout!

Deelnemer Diederik Lok blijft thuis. Hij heeft een week geleden een 2e zoon gekregen.

Team van 2K Auto’s

Je kunt ook dit team volgen Facebook: https://www.facebook.com/team2kautos?fref=tsThere are no comments

Add yours

X