Workshop Samba

Op zaterdag 2 april verzorgt slagwerk docente Lucienne de Valk een swingende workshop Samba in het Kunstcafé van het Evertshuis. Het voorjaar is in volle gang, op naar de zomer. Daarbij horen swingende, zomerse klanken.

blank


Door het succes van de Sambabands bij festivals en feestelijke gelegenheden is er grote belangstelling ontstaan voor het spelen in een echte Sambaband.

Geniet en speel deze avondmee in een echte Braziliaanse Sambaband.
De basistechnieken van de Surdo, Tamborim, Caixa, Repinique, Pandeiro, Agogo Bells, Shakers &Triangoloworden tijdens deze workshop uitgelegd en meteen in praktijk gebracht door de deelnemers.

Lucienne de Valk is actief als slagwerkdocent bij het Muziek Collectief Bodegraven. Zij heeft gestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten Amsterdam en heeft o.a. het diploma Docerend Musicus Klassiek Slagwerk behaald. Daarnaast heeft zij zich ontwikkeld in het lesgeven op Afrikaanse & Braziliaanse Slagwerkinstrumenten.

Deze avond kunt u ervaren wat het spelen in een echte Braziliaanse Sambaband inhoudt, u kunt meedoen, meezingen, maar alleenluisteren en genieten mag ook.

Meer informatie en kaartverkoop: Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. www.evertshuis.nl of bel met 0172-618484. Kaarten kosten € 9,00 incl. consumptie. De avond begint om 20.30 uur.

kunstcafé brazaliaans

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie