Alles weten over duurzaam wonen? 

Energie besparen door je woning te verduurzamen? En graag willen weten welke stappen je hiervoor kunt ondernemen? Op 13 december organiseert Drieman Garantiemakelaars een informatieavond over duurzaam wonen.  
 
In de huidige tijd zijn het voor veel mensen prangende vragen: welke mogelijkheden zijn er om de energierekening omlaag te brengen? Wat komt daar allemaal bij kijken, wat kost dat en wat levert het uiteindelijk op? Zijn er subsidiemogelijkheden? Naast Ad Lugthart en Mohamed Karoum van Drieman Garantiemakelaars zijn ook Robért Smits (Energieprestatie Adviseur) van Energielabel Groene Hart en Bas de Mooij (Isolatie Adviseur) van BKW Group aanwezig om je vragen te beantwoorden en uitleg te geven.  
 
De avond vindt plaats op het kantoor van Drieman Garantiemakelaars aan Marktstraat 6 te Bodegraven en is verdeeld over 2 ronden. De eerste inloop start om 18:30 uur met 3 korte presentaties. Hierna zal er de mogelijkheid zijn om tot 19:30 uur vragen te stellen. De 2e inloop start om 19:30 uur met hetzelfde programma tot 20.30 uur. 
Meld je aan via https://bit.ly/indzw .Bij vragen kunt u contact opnemen via: bodegraven@drieman.nl of via 0172-460800.

Advertentie