Leden Vergadering BZ&PC bedankt aftredende bestuursleden

BZ&PC organiseerde op woensdag 30 maart 2016 haar ledenvergadering. Door een andere opzet was deze druk bezocht. De verschillende commissies in de vereniging presenteerde zichzelf aan de vergadering. Dat gaf een mooi inkijkje aan de volle breedte waarin de zwemclub actief is: Boppers voor de jeugdontspanning en de Zwamkuil als bruisend clubhuis, hardzwemmen, synchroonzwemmen en waterpolo, maar ook megaster en sterrenplan voorde kinderen die net een diploma hebben en tenslotte bestuur en sponsoring, Communicatie- en PR commissie en de “Vrienden van BZ” maakten het verhaal over de overactieve en springlevende vereniging compleet.




 

Voor het eerst waren er speldjes voor de leden die al 50 jaar of meer lid zijn, maar ook 25 en 40 jaar lidmaatschap werd gehuldigd.

 

De prestatiebeker was er dit jaar voor Remco van Ravenswaaij die samen met Christian de Heij bedankt werd voor alle inspanningen die zij als Webmasters voor de vereniging verrichtten.

 

In het bestuur moesten we een aderlating doen door het verstrek van 2 zeer trouwe “vrijwilligers”.

Edwin van der Weide nam afscheid als voorzitter van de commissie CPR (Communicatie- en PR), maar ook als trekker van Megaster en Sterrenplan, organisator van de Bopper-activiteiten en organisator van de Jubileumshow is hij jarenlang actief geweest in allerlei vrijwilligerstaken.

Ook Roland Schol nam afscheid als voorzitter van de zwemafdeling en heeft zich jarenlang in vele rollen als een zeer actieve vrijwilliger laten gelden.

 

Het bestuur dankte beide heren voor hun jarenlange inzet en gaat op zoek naar capabele opvolgers.

Voor Megaster en Sterrenplan mocht dezelfde avond Karin Heemskerk al worden benoemd en voor de BOC (Bar- en Ontspanning Commissie kon Robin Turkenburg als nieuw bestuurslid worden benoemd.

jubilarissen

Foto jubilarissen: 

De jubilarissen van BZ&PC vlnr Kees Bakker, Paul Kleuver, Henk Labordus, Hans Vermeulen, Cees Vermeulen, Bob Suringa en Jaap Domburg

edwin

Foto Edwin:

Edwin van der Weide werd namens de trainers van het Sterrenplan bedankt voor zijn jarenlange inzet.

prestatiebeker

Foto Prestatiebeker:

De webmasters Christiaan de Heij en Remco van Ravenswaaij werden in het zonnetje gezet. Laatstgenoemde ontving de Prestatiebeker.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie