Zaterdag 21 mei open dag bij Sfeer Interieur te Zwammerdam

Nel Verduyn van Sfeer Interieur organiseert op zaterdag 21 mei een open dag in Zwammerdam. Bezoekers zijn welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. Bezoek de showroom en laat je adviseren over het interieur voor de zomer! Bekijk hieronder de uitnodiging voor alle informatie.




Inspiratie door Zomerse dessins & Nieuwe collectie
Kom inspiratie opdoen voor een zomers interieur. Bewonder o.a de nieuwe stoffen, parket, (interieur)tassen en decoratie artikelen (o.a. kussens). U komt toch ook?

Ook Persoonlijk Kleuradvies
Ook aanwezig is Image Consultant Silvia. Zij kan een Quick scan uitvoeren waarbij u advies ontvangt welke kleuren u het beste staan.

Persoonlijke verzorging & Goed doel
Daarnaast kunt u de nieuwe verzorgingsproducten van Mama Sopa ervaren. Gepresenteerd door MCMS uit Zwammerdam wat ondersteund wordt door SIMAVI . Door aankoop van een product krijgt een vrouw in India een hygiëne training de producten zijn PH neutraal.

Wij verheugen ons op uw komst!

Huib & Nel Verduyn

Informatie

Persoonlijk Kleuradvies
Business Image Consultant Silvia Liebaut is aanwezig van 14.00 tot 16.00 uur. De quickscan is gratis maar wel graag aanmelden via e-mail of telefoon.

Tijden
De open dag vangt aan om 11:00 en eindigt om 17:00 uur. Uiteraard is er ook gedacht aan de inwendige mens, de open dag is omlijst door een special High Tea.

Contact
Telefoon: 0172-619409
E-mail: info@sfeerinterieur.nl

 

 

0001-21

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie