Broodje Koning in Bodegraven staat voor Broodjes & Meer

Bij Broodje Koning kunt u terecht voor vers belegde broodjes, verse salades, diverse uitsmijters, heerlijke menu’s met friet en nog veel meer. Wij maken veel producten zelf zoals onze Filet Americain, Ballen Gehakt, Hamburgers, maar ook de Tonijn en Eiersalade zijn van eigen hand. Wij werken met lokale leveranciers en streekproducten, zoals het vlees van Boerderij/ Kwaliteitsslagerij Rietveld, de broodjes van Bakkerij Blom uit Zwammerdam, Kaas en eieren van Annemieks Kaasexpress en de (Groene Hart) Appeltaart is van onze patissiers Femke en Sander
uit Reeuwijk.




Broodje Koning is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Onze menukaart is de hele dag doorlopend, dus niet alleen voor uw lunch kunt u bij ons terecht, maar tot aan de avond kunt u genieten van onze broodjes maar zeker ook niet te vergeten onze (maaltijd).

Salades en menu’s met friet. Wat te denken van een Biefstuk van het Rietvelder Rund of een Schnitzel met Champignonroomsaus, maar ook voor een Hamburger menu of een Loempia speciaal bent u bij ons aan het juiste adres.Ook serveren wij halve Kippen uit de oven. Heerlijk met friet en appelmoes.

Heeft u geen tijd om even bij ons te zitten? Geen probleem. Alles wat op de kaart staat is af te halen.Wanneer u niet wilt wachten dan graag even een belletje naar 0172-250630 en uw bestelling staat op de afgesproken tijd klaar.

Voor de zakelijke klanten bezorgen wij tussen 11.30 en 14.00 uur, mits de bestelling voor 11.00 uur bij ons binnen is.

Wilt u ’s avonds op uw bedrijf genieten van onze broodjes of menu’s laat het dan voor 16.00 uur weten of vraag naar onze cateringmogelijkheden. Heeft u op maandag broodjes of een catering nodig bel het dan uiterlijk op zaterdag door.

Laat u verrassen door onze nieuwe broodjes/ menukaart en wij zien u graag bij Broodje Koning.

Salade pittige kip schnitzel menu

Broodje Koning
Oud Bodegraafseweg 22 Bodegraven
0172-250630
www.broodjekoning.nl

Advertorial 

Advertentie















Geef een reactie