Junis Kinderopvang wint de Award: ‘Beste Kinderopvangketen van Nederland’!

Maandag 27 juni heeft Tevreden.nl de kinderopvang awards uitgereikt aan de winnaars. De uitreiking vond plaats in Corpus te Oegstgeest. Junis Kinderopvang was genomineerd in de categorie ‘Beste Kinderopvangketen van Nederland’ en onze thema BSO Het Avontuur maakte kans op de titel ‘Beste Kinderopvanglocatie van Zuid-Holland’.




Junis beste van Nederland met 8,8
10 Awards waren er te verdelen, 7 over de verschillende provincies en 3 in de categorie beste KDV of BSO of Kinderopvangketen van Nederland. Junis is uitgeroepen tot beste kinderopvangketen van 2016. Junis is super trots op dit resultaat! Ruim 690 ouders hebben de enquête ingevuld en beoordelen Junis als beste kinderopvangorganisatie. Ouders bedankt voor jullie vertrouwen! Daarnaast ook onze speciale dank aan alle medewerkers die iedere dag vanuit hun hart werken met de kinderen.

Jeltje Meijvogel van Tevreden.nl: ‘Dit korte onderzoekje maakt voor kinderopvangorganisaties inzichtelijk op welke punten ze goed scoren en waar de verbeterpunten liggen. Pedagogisch beleid is een groot aandachtspunt binnen de branche, het is goed dat organisaties nu zien dat ouders de inspanning op dit gebied waarderen. Daarnaast is het een compliment naar de medewerkers dat 98% van de ouders ze waardeert met een 9 of 10.”

9,2 voor thema BSO ‘ Het Avontuur’
De locatie Het Avontuur heeft een 9,2 gekregen van de ouders. De locatie was genomineerd voor beste BSO in de regio Zuid-Holland. Zij zijn tweede geworden. Ook jullie van harte gefeliciteerd! De reacties van ouders waren o.a:

“ In één woord: geweldig! Als de kinderen een keer naar huis kunnen op een opvangdag, kiezen ze toch om te naar het Avontuur te gaan. De beste keuze die we konden maken voor een NSO! Uitstekende kinderopvang, kinderen gaan er graag naar toe! Leuke, lieve en deskundige leiding. De kinderen worden los gelaten (met duidelijke regels). Kinderen mogen meedenken middels de leerlingenraad. Het Avontuur/Archeon de leukste en leerzaamste speeltuin van Nederland! De kinderen zijn altijd buiten, weer of geen weer. Er worden leuke activiteiten georganiseerd. De leiding is enthousiast. De kinderen leren over van alles in de natuur en het buitenleven.”

 

Overige informatie

In totaal hebben landelijk ruim 620 locaties meegedaan. 6.133 reacties, Criteria voor de award beste kinderopvangketen nederland waren: 1) Goede spreiding over alle locaties, 2) Voldoende recente reviews per locatie, 3) Een overall een hoog gemiddelde.

Vanaf 18 april tot 17 juni 2016 konden alle kinderopvanglocaties in Nederland meedingen naar de prijs voor de beste BSO, kinderdagverblijf, gastouderbureau of peuterspeelzaal. In de week van 23 mei is er een enquête verstuurd aan alle ouders. De vragen waren: welk cijfer geeft de ouder in het algemeen aan deze kinderopvang? Hoe beoordelen zij het beleid, de locatie, de medewerkers, de informatievoorziening en de veiligheid?

Opiness - Tevreden.nl - Kinderopvang 2016-6876

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie