Heren BZ&PC winnen eerste thuiswedstrijd op sombere wijze

Afgelopen zaterdag speelde het herenteam van BZ&PC haar eerste thuiswedstrijd tegen De Zeeuwse Kust uit Vlissingen. Waar vooraf nog aan ‘’gallery play’’ werd gedacht, konden de Bodegraafse mannen geen passie en overtuiging inbrengen tegen de promovendus uit de derde klasse.




Een complete selectie trad nog enigszins hoopvol aan tegen een smalle Zeeuwse selectie, via Luke Rijnbeek en Jos Beeuwkes kwam de ploeg op voorsprong. In het tweede bedrijf wist de ploeg uit te lopen naar 5-0 waarna de passie weg sloop.

De Zeeuwse Kust deed nog wat terug middels een strafworp en wat velddoelpunten maar in gevaar kwam BZ&PC niet. De ploeg won met 10-4 en kijkt uit naar een spannender duel met SG WZC uit Zoetermeer.

Na afloop van de wedstrijd gaf Luke Rijnbeek een verklaring voor het ontbrekende flitsende spel: ‘’Voor de tweede week op rij spelen we tegen tegenstanders die niet willen. Mede hierdoor gaat het eigen spelniveau naar beneden. Hopelijk krijgen we in de rest van de competitie meer sportieve tegenstand’’.

Komend weekend treft het zoals gezegd Zoetermeer, de nummer 3 van de competitie dat eveneens twee maal wist te winnen.

Doelpunten: Joey Schellingerhout 3, Jos Beeuwkes 2, Rob Peek, Luke Rijnbeek, Pascal Lina, Tim van Leeuwen en Tristan van Dam.

herenbz

 

Door: Rogier van Veen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie