Scouting Bolaro heeft ruimte voor nieuwe vrijwilligers

Door de sterke groei van het aantal leden van onze vereniging hebben we weer ruimte voor een paar enthousiaste vrijwilligers. We zoeken mensen van 18 jaar en ouder die het leuk vinden om mede leiding te geven aan één van onze leeftijdsgroepen.




Heb je interesse om wekelijks een groep te vermaken, leuke programma’s te verzinnen en, als het weer het toelaat, lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je wat tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Aarzel dan niet langer en kom eens vrijblijvend kijken.

Behalve het plezier dat we tijdens de groepsactiviteiten hebben organiseren we ook vaak leuke activiteiten als vrijwilligers onder elkaar of met andere verenigingen. Zo regelen we een paar keer per jaar een borrel of een barbecue, organiseren we spelletjesavonden en gaan we voor de zomervakantie het seizoen weer feestelijk met elkaar afsluiten.

Lijkt dit je leuk? En ben je 18 jaar of ouder en wil je eens komen kennismaken met deze fantastisch leuke vrijetijdsbesteding, neem dan even contact op viainfo@bolaro.nl of bel met 06 5364 3158.

Ingezonden bericht.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie