persfoto

Après Ski Party mit Timmie Tirol

Ook KPJ Bodegraven heeft 2016 achter zich gelaten en knalt wederom goed het nieuwe jaar in. Op zaterdag 7 januari organiseren zij de Après Ski Party. De Après ski party is ondertussen wel een traditie geworden en deze avond is ook altijd traditioneel gezellig.




Op een Après ski party hoort uiteraard Après ski muziek. Dit jaar komt de kleinste DJ van Europa naar Bodegraven toe. Zijn naam is Timmie Tirol en draait onder andere op het Coen und Sander Fest.  Ondanks dat hij slechts 1,25m is, maakt hij er ‘ein gemütlich & grosses Fest’ van. Vlaggetjes, ballonnen en sneeuwmachines helpen hem daarbij. Nadat hij klaar is met draaien, kan je ook nog met deze grote kleine man op de foto! Hij neemt namelijk even de tijd voor een Meet & Greet.
Naast Timmie Tirol zal ook Feest DJ Mike komen draaien. In de omgeving heeft al op meerdere Après ski feesten gedraaid en elke keer is het weer een groot feest met hem.

De locatie voor de Après ski party is De Doortocht (Doortocht 11, Bodegraven). Het feest begint om 22:00 uur en de entree is voor leden €2,50, voor iedereen die niet lid is €7,50.

Ingezonden bericht

 




There are no comments

Add yours