Rebonieuws-2B-Elektrotechniek-Bodegraven-advertorial

Uw eigen laadpaal voor de deur

2B Elektrotechniek BV maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker, want met een eigen laadpaal voor de deur bent u helemaal zelfvoorzienend. Het Bodegraafse bedrijf dat nu bijna een jaar bestaat heeft het lekker druk. “Met name de vraag naar laadpalen en laadstations neemt toe en juist daar hebben wij de perfecte oplossing voor,” vertelt John van Groeningen. “Niet alleen bedrijven, ook particulieren kiezen voor duurzame oplossingen. In en om het huis valt nu eenmaal veel te besparen als het gaat om elektra. Daar geven we advies over en in de meeste gevallen gaan we dan ook direct aan de slag.”

Alles duurzaam?

John: “Het is maar net ‘hoe gek’ je het zelf wilt maken. Maar dat we besparingen realiseren, reken maar! Vaak begint het met verlichting, dan vervangen we bestaande lampen voor een energiezuinige LED variant. En natuurlijk de zonnepanelen, waarmee zelf stroom opwekken de trend is geworden. Daar komen nu de laadpalen op eigen terrein bij. Mensen kiezen vaak voor een combinatie: zonnepanelen en een laadstation voor de elektrische auto. Rijden op zelfopgewekte stroom, best leuk toch? En slim trouwens ook, want je bespaart op brandstofkosten en op tijd.”

Verschillende laadstations voor particulier en zakelijk

Het elektrotechniekbedrijf in Bodegraven merkt met name dat mensen kiezen voor gemak. Een laadpaal op eigen terrein, thuis of op de zaak, opladen wanneer jij dat wilt zonder te hoeven wachten op een ander. “Veel laadpalen op openbare plekken zijn bezet, zeker in de nacht. Thuis opladen is dan natuurlijk ideaal. Wij bieden verschillende laadstations voor particulieren en zakelijke rijders. Zo is er de laadpaal die we kennen uit het straatbeeld, maar verkopen we ook steeds vaker de wallbox. Deze speciale box hang je in de garage en gebruik je met name om thuis de elektrische auto op te laden. Bedrijven kiezen vaak voor een laadpaal met een hogere capaciteit. Dan laadt de auto in korte tijd helemaal op en kun je snel de weg weer op.”

Meterkast toekomstbestendig maken

Om al die nieuwe techniek in goede banen te leiden, moet de meterkast 100% in orde zijn. Niet alleen om het hoogste rendement te behalen, veiligheid staat nog altijd op nummer 1. “Op elke locatie, bij mensen thuis of op het bedrijf, controleren wij altijd eerst de meterkast. En blijkt er niet voldoende capaciteit aanwezig te zijn of we treffen een onveilige situatie aan, dan lossen wij dat op. Onze elektrotechnisch specialisten weten waar zij op moeten letten en denken vooruit. Om goed voorbereid te zijn op duurzame keuzes die eventueel later gemaakt worden, richten wij de meterkast toekomstbestendig in.”

Een betrouwbaar bedrijf

In de regio Bodegraven-Reeuwijk staan inmiddels verschillende laadpalen van 2B Elektrotechniek BV. “We merken dat mensen en bedrijven in de regio veel informatie opzoeken op internet, maar je doet toch best een investering. Dan komen ze bij ons terecht, een bedrijf waarvan je weet dat we vakkundig en veilig werken en dat we betrouwbaar zijn. Dat durven we best over onszelf te zeggen.” besluit John.

Op de website van 2B Elektrotechniek BV staat informatie over laadstations met een optie om direct een gerichte offerte aan te vragen. Bellen mag ook altijd, dat is het voordeel van een lokaal bedrijf. Doe er uw voordeel mee!

https://www.2b-elektrotechniek.nl/laadpaal-plaatsen/



X