ReBonieuws samenvatting week 43

Bekijk hier de ReBonieuws samenvatting van week 43! Klik op de kop om het volledige artikel te lezen.
Coronateststraat nu ook in Bodegraven

Een coronatest kan vanaf morgen ook in Bodegraven worden gedaan. Er  staat een tent aan de Goudseweg 181 in Bodegraven. Dit is op de parkeerplaats van mediabedrijf N11. Je kan hier terecht voor een sneltest middels drive-thru en binnen 15 minuten heb je de uitslag binnen.

Chef-kok brengt nieuw concept naar Bodegraven-Reeuwijk

Met het concept ‘Restaurant aan huis’/Thuis ‘uit eten’ brengt chef-kok Arnold Elderhorst een nieuw concept naar onze gemeente. “‘Uit eten’ in eigen huis. Net zulke lekkere gerechten bij u thuis op tafel, als in het restaurant. Dat is wat we willen bereiken”.

Een mooiere bestemming had het pand niet kunnen krijgen

Iedereen die onlangs nog door de Van Tolstraat reed heeft er al een glimp van kunnen opvangen. Nummer 19, het pand dat velen van ons herinnert aan gezellige avonden aan de bar, muziek en het ons-kent-ons-gevoel. Dat pand krijgt nu een nieuwe bestemming en voor de eigenaren had het niet mooier kunnen uitpakken.

ReBo-er van de week: Senna de Roos

Ze is sportief, ambitieus en heeft ondanks haar relatief jonge leeftijd al veel van de wereld gezien. Ze woont doordeweeks in Leiden voor haar studie, maar komt ieder weekend weer terug naar de plaats waar ze is opgegroeid: Bodegraven. De ReBo-er van deze week is: Senna de Roos! X