gemeentehuis

De gemeenteberichten van deze week

Hier staan de links van de nieuwe berichten op de gemeentepagina van week 41. Klik op de kop om naar het bericht te gaan.

Dorpsbijeenkomst Wonen in Reeuwijk-Dorp

De druk op de woningmarkt in onze gemeente is groot. Dat is een van de redenen waarom de gemeente de komende maanden de woonvisie gaat actualiseren. De woonvisie beschrijft het woonbeleid van de gemeente.

Spreekuur wethouder Inge Nieuwenhuizen

Op vrijdag 18 oktober houdt wethouder Inge Nieuwenhuizen een inloopspreekuur in het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug. Aanmelden hoeft niet. U kunt bij de wethouder terecht met uw ervaringen en ideeën. Zij hoort graag van u wat er zoal leeft!

Wethouder Robèrt Smits bezoekt Huis van Alles Driebruggen

Op vrijdag 18 oktober bezoekt wethouder Robèrt Smits het Huis van Alles in Driebruggen. U kunt bij de wethouder terecht met vragen en ideeën over zaken als duurzaamheid, natuur, dierenwelzijn, sociaal domein en cultuur. Aanmelden hoeft niet.

Aangespoelde Surfplank Reeuwijk

In de week van 16 t/m 22 september is bij het BOA-team een melding binnengekomen dat er een SUP- surfplank vanaf de Elfhoevenplas aan de Platteweg in Reeuwijk is aangespoeld. Het betreft een SUP van het merk NAISH met type ONE 12’6”. Bent u de eigenaar van dit board? Neem dan contact op met de gemeente via tel. 0172-522 522 en vraag naar een BOA.

Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers

Vanuit de praktijk blijkt dat er onder mantelzorgers behoefte is om andere mantelzorgers te ontmoeten. Het initiatief ‘Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers’ is in het leven geroepen door het mantelzorgplatform Bodegraven-Reeuwijk en stichting SAM. Het doel van dit initiatief is het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Bodegraven-Reeuwijk en het onderling delen van kennis en ervaringen.

Programma Huis van Alles

In ieder dorp is een Huis van Alles. Het complete programma van alle locaties vindt u op www.huisvanalles.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@samwelzijn.nl of 0172 – 614 500. Hieronder hebben we een paar activiteiten uitgelicht die deze week plaatsvinden.

Voor de rest van de berichten kun je naar deze pagina. Daar kun je ook de officiële bekendmakingen bekijken.

X