Gemeentenieuws van week 51

blank

Bekijk hier het gemeentenieuws van week 51! Klik op de kop om het gehele bericht te lezen.

blank


Zet u samen met ons de knop om?

blank

De komende weken vertellen wij u in deze rubriek meer over de energietoeslag, energiecoaches, het energieloket, de postcoderoosregeling en geven we verschillende bespaartips. 

Informatie over jaarwisseling

blank

De jaarwisseling zorgt elk jaar voor veel gezelligheid, maar kan soms ook overlast en onveilige situaties veroorzaken. Om 2022 veilig af te sluiten en 2023 feestelijk te starten, geven we u een aantal tips, tricks en informatie om het jaar goed en veilig te beginnen.

Kerstboominzameling

blank

Weet u al waar u straks, na de feestdagen, uw kerstboom laat? Liever niet bij het huisvuil en zeker niet in plantsoenen of sloten!

Veiligheidsplan stelt prioriteiten

blank

De gemeente heeft het ‘Veiligheidsplan 2022 en verder’ gepresenteerd. In het plan is op hoofdlijnen het veiligheidsbeleid omschreven. Daarbij ligt het accent op de rol van de gemeente, in samenwerking met andere organisaties zoals politie, brandweer en jongerenwerk.

“Graag een gezellig oudejaarsfeest”

blank

Burgemeester Erik van Heijningen hoopt op een gezellig feest rond Oud en Nieuw. “We kunnen er met z’n allen een leuk feest van maken. Maar hou je wel aan de afspraken die gelden. Gedraag je, hou je aan de regels, hou het voor mens en dier veilig en ruim de vuurwerkrommel op.”

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank