ReBoniews samenvatting week 48

Dit is de ReBo-nieuws samenvatting van week 48! Klik op de kop om het volledig artikel te lezen. 
Bodegraafse Marianna van Leeuwen te zien in nieuwe documentaire op Videoland

Wat zou je doen voor een luxe vakantie? Hoe ver ga je voor een dure designertas? In de wereld van Hansen en Grietjes, waarin Hans de sugardaddy 2.0 is die de rekening betaalt, draait het allemaal om luxe en geld in ruil voor aandacht, gezelschap of seks. In de nieuwe Videoland Original documentaire ‘Hans Betaalt de Schade’ volgt maker Mildred Roethof o.a. de Bodegraafse Marianne van Leeuwen. Zij leeft in een wereld vol luxe en snel geld. Ze vertellen hoe ze terecht zijn gekomen in deze wereld en hun eigen rol als onderneemsters.

Koffiebar TREF in Bodegraven geopend

Op vrijdagmiddag 27 november was het moment daar. Koffiebar TREF aan de Prins Hendrikstraat in Bodegraven is geopend.  Richard en Westphal kregen de felicitaties en bloemen van de aanwezigen. In het gerenoveerde pand kan je vanaf nu op deze mooie locatie genieten van specialty coffee, een lekker stuk taart en goed belegde broodjes.

Shannen Bulk gaat revalideren in Kroatië: “de nieuwste technieken” en robots

Een tijd geleden werd de ReBonieuws documentaire van Shannen Bulk veel bekeken. Het ongeluk dat Shannen kreeg onder een brug ten tijde van een vaartocht heeft dan ook nog steeds een grote impact op haar leven, maar Shannen leeft door en kijkt de toekomst in. 14 december start ze met verder revalideren in Kroatië, bij een kliniek gespecialiseerd in neurologie en neurorevalidatie, waar ze onder andere werken met robots. Bodegraven-Reeuwijkers kunnen zelfs een beetje mee: de ervaringen die Shannen daar opdoet zal ze in die tijd bijhouden op ReBonieuws.

ReBo-er van de week: Elfrieda Penders

Ze woont inmiddels 30 jaar in Bodegraven, en kwam daar terecht voor de liefde. Inmiddels is ze als ‘sportfanaat’ actief in haar eigen bedrijfje en helpt ze kinderen met het leren van taal en rekenen in combinatie met dansen. Ze houdt van het laagdrempelige dorpse karakter van Bodegraven en ondervond recent hoe fijn het eigenlijk is om wat meer vrije tijd te hebben. De ReBo-er van deze week is: Elfrieda Penders!X