20191207 kerstuitvoering 2

Derde plaats voor Evi van Leeuwen

Zaterdag 7 december vond in het Groenhovenbad in Gouda de tweede Meerkamp wedstrijd van het seizoen plaats. Dit is een wedstrijd voor de jongste synchroonzwemsters die individueel aan een jury vier figuren moeten laten zien. BZ&PC deed met zeven zwemsters mee.
In Categorie 3 zwom Evi van Leeuwen naar de derde plek.

Alle synchroonzwemsters kregen een certificaat mee naar huis met de volgende resultaten:

Categorie 2: Noa Nap 42 punten, Cécile Domburg 37 punten en Jiska Gentenaar 28 punten;

Categorie 3: Evi van Leeuwen 53 punten, Amber Pouwelse 51 punten, Anouchka Kuijf 45 punten en Christianne van Vreedendaal 36 punten.

Kerstuitvoering

Na het officiële gedeelte van de wedstrijd kwam er een hele leuke afsluiting. Elke vereniging mocht nog een uitvoering zwemmen op kerstmuziek. De zwemsters van BZ&PC zwommen in badpakken met glitters en met waterproof make-up de ingestudeerde choreografie en ontvingen een enthousiast applaus van het publiek.

Regioploeg

Ook beide regioploegen (AGE I en AGE II) hebben een demo gegeven. De Regioploegen trainen elke zondag en daarin zitten de talenten van de diverse verenigingen uit de regio. In de AGE I zwom Lieke van Leeuwen en in de AGE II zwommen Felicia Leemburg en Feline Ewalds van BZ&PC in de demo mee.

Nieuwe leden gezocht

Ben  of ken je iemand tussen de 5 en de  8 jaar, die van zwemmen, dansen en muziek houdt en minimaal zwemdiploma A  heeft? Bij ons kun je 6 keer gratis proeftrainen om te kijken wat synchroonzwemmen nu  precies is en  of  het je  leuk  lijkt. Mail even naar synchro@bzpc-bodegraven.nl als je interesse hebt.

Ingezonden bericht

X