Commissievergaderingen van eind oktober te zien op tv Bodegraven

blank

Tv Bodegraven zendt bij wijze van uitzondering de komende raadadviescommissies van 27, 28 en 29 oktober uit op tv. In de raadadviescommissie Ruimte van 27 oktober worden twee onderwerpen besproken die mogelijk veel mensen interesseren. Het gaat om De Woonvisie en De beleidsvisie Regionaal Vervoer- en Verkeersplan. Wim Minnaard zal na afloop een nabeschouwing houden met enkele raadsleden over de Woonvisie.

blank


In de raadadviescommissie Bestuur en Financiën van 28 oktober wordt de begroting 2016 -2019 besproken ter voorbereiding op besluitvorming op 3 november. Ook wordt de voortgang besproken van 29 lopende projecten. In de raadadviescommissie Samenleving van 29 oktober komt het initiatief herstructurering schulden en het Huis van Alles aan de orde. Op 3 november wordt vanaf 18.00 uur de gemeenteraadsvergadering over de begroting op tv uitgezonden.

In een raadadviescommissie vindt nooit besluitvorming plaats. Dat gebeurd tijdens de gemeenteraadsvergadering. De gemeenteraadsvergaderingen worden op RTV Bodegraven altijd uitgezonden via radio en tv. Tv Bodegraven is te ontvangen op het digitale kanaal 42 van Ziggo en kanaal 60 van Rekam. In Bodegraven is tv-Bodegraven ook nog te ontvangen via het analoge kanaal. De uitzendingen beginnen om 20.00 uur en zullen rond 23.00 uur afgelopen zijn.

Door: Anneke Bekker

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie