DVC heren verliest van HPSV

Afgelopen zaterdag speelden de heren van DVC een thuiswedstrijd tegen HPSV uit Den Haag. De Driebruggenaren gingen fanatiek van start en begonnen de eerste set erg sterk. Dit resulteerde dan ook in een gemakkelijke setwinst van 25-17. De heren konden dit spel in het eerste gedeelte van de tweede set doorzetten, maar lieten de gasten uit Den Haag toch bijtrekken. Er werd voor elk punt hard gestreden en helaas ging deze set uiteindelijk toch naar de tegenpartij.

Bij de derde en vierde set leek DVC toch uit hun spel te raken. De heren van HPSV trokken de derde set vrij gemakkelijk naar zich toe. Daardoor werd in de vierde set de begin-opstelling weer neergezet. Ondanks zeer mooie aanvallen van de kant van DVC, lukte het niet om uit te lopen op de tegenstander. Daardoor moest de laatste set langer doorgespeeld worden, om uiteindelijk met twee punten verschil te kunnen eindigen. Beide teams streden hard voor de winnende punten, maar uiteindelijk wist HPSV twee punten achter elkaar te scoren, waardoor zij deze set naar zich toe trokken met 26-28.

Ondanks deze nederlaag behoudt het Heren 1 team van DVC nog steeds hun derde positie in de competitie. Met één wedstrijd minder dan de nummers één en twee, kan DVC H1 binnenkort zelfs de koppositie innemen.