Reeuwijkse ondernemers dragen bij aan kookboek 'Natuurlijk samen koken'

blank

De Reeuwijkse ondernemers Anke Meerding en Maureen van Aken zijn twee van de 18 co-auteurs van het boek Natuurlijk samen koken dat zaterdag 14 november
wordt gelanceerd in Het Kantoor van Nu in de Peperstraat te Gouda.

blank


Het kookboek Natuurlijk samen koken is voort gekomen uit een Facebook groep rondom gezond eten. Het boek heeft meer dan 175 gezonde recepten en is samengesteld door 19 auteurs. De achttien dames en één heer zijn geen van allen professioneel auteur. Wel zijn ze allemaal deskundig op het gebied van gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Veel van hen hebben een eigen bedrijf of een eigen praktijk rond dit onderwerp. Het geheel stond onder de bezielende leiding van de Limburgse Irene Lelieveld, die met zeven boeken over gezonde voeding haar sporen ruimschoots verdiend heeft.

Het ritme van de dag vormt de leidraad voor de indeling van de recepten die helder en herkenbaar is en iedere auteur heeft zijn of haar eigen specialiteit toegevoegd. Voor elke maaltijd, voor elk tussendoortje, voor elke situatie is er een recept. En de gerechten zijn in elke keuken met gewone spulletjes te maken. Alle recepten zijn vrij van koemelk, tarwe, geraffineerde suiker en E-nummers. Het is een boek zonder compromis op inhoud, zonder compromis op kwaliteit, en vooral zonder compromis op voedingsstoffen of ingrediënten.

Over de auteurs
Als loopbaancoach begeleidt Anke Meerding (www.hetkantoorvannu.nl) mensen die werk willen vinden dat echt bij ze past. Natuurlijke voeding, beweging, je passies, allemaal ingrediënten, die je kunnen helpen om te worden wie je bent. Maureen van Aken, oprichter van de webshop Pure Beauty Boutique (www.purebeautyboutique.nl) met de lekkerste biologische cosmetica vindt het minstens zo belangrijk je binnenkant gezond te voeden.

Uitnodiging boeklancering Natuurlijk Samen Koken

De gezonde eter: Natuurlijk Samen Koken
Tekst en foto’s: Irene Lelieveld en veel anderen
Uitgeverij Elmar BV |ISBN 97890389 24922 |Prijs: € 24.95
Omvang: 312 pagina’s | Formaat: 22.5 x 22.5
Bindwijze: hardcover
www.uitgeverijelmar.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie