Kamerling in de prijzen

Afgelopen week werd de Slavakto 2015 gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. En daar won keurslager Kamerling maar liefst 8x Goud en wist Mischa Kamerling 2 juniortrofeeën in de wacht te slepen. Een unieke prestatie voor Keurslager Kamerling. Het aantal van 2.284 inzendingen, waarvan 222 producten door jongeren zijn ingezonden, is een record tijdens de slavakto. Nooit eerder werden er zoveel producten ingezonden voor de vakwedstrijden.
Extra bijzonder is dat dit jaar zoon Mischa Kamerling (Slager/worstmaker in Opleiding) voor het eerst meedeed met deze wedstrijden. Alle producten die zijn samengesteld werden ingezonden onder het vakbekwame-oog van Jetze Kamerling, eigenaar Keurslager Kamerling.

“Ik vind het een enorme uitdaging om bestaande/ nieuwe producten te produceren en verder te ontwikkelen, als je dan maar liefst 9x goud behaald en 2 Juniortrofeeën in ontvangst mag nemen voel ik mij een super trotse leerling-slager en zie ik mijn passie en liefde voor het slagersvak alleen maar meer groeien. Ook werden de prijzen uitgereikt door tv-kok René Pluijm, supergaaf om deze vakkundige kok te mogen ontmoeten.” aldus, Mischa Kamerling.

kamerling

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie