Politiek Café vanuit de voetbalkantine van Esto

Bodegraven-Reeuwijk – Wethouder Oskam bijt het spits af van her radioprogramma Politiek Café dat a.s. vrijdag 30 oktober wordt uitgezonden vanuit de sportkantine van voetbalvereniging Esto. Het gesprek met de wethouder gaat onder andere over Bewust Afval Scheiden en over het beheer van de wegen.
De subsidie voor de buiten- en binnensport staat onder druk. Daarom zijn Peter Quinten (CVC), Ralph Righton (Esto) en Hetty Veerman (SBAB) te gast. Hetty Verman komt samen met Ralph Segers, commissielid namens de ChristenUnie aan het woord. Ralph bereidt namens de ChristenUnie een raadsbesluit voor over het onderbrengen van het beheer van het zwembad bij een commerciële partij. Verder is er een gesprek met de nieuwe fractievoorzitter van het CDA, Jan Vergeer.

De uitzending is te volgen via de radio op 107.8 FM in de ether en op de kabel via 98.3 in Reeuwijk en 103.4 in Bodegraven. Het programma wordt maandag 2 november tussen 21.00 uur en 23.00 uur herhaald.

In Gesprek met Dick van Elk

Bodegraven-Reeuwijk – Dick van Elk uit Reeuwijk is maandag 2 november te gast in het radioprogramma In gesprek met.. dat om 20.00 uur wordt uitgezonden op radio Bodegraven. Dick van Elk richtte in 1991 coöperatie De Windvogel op. Hij is een toekomst- en oplossingsgericht procesdenker.

Dick komt uit een groot gezin. Van zijn vader mocht hij geen putjesschepper worden maar moest zijn talenten gebruiken. Hij kwam terecht bij een groot ICT-bedrijf gericht op kantoorautomatisering. Omdat de bedrijfscultuur niet gericht was op duurzaamheid voelde Dick zich er steeds minder thuis. Hij vertrok en begon zijn eigen ICT-bedrijf in Reeuwijk

Radio Bodegraven is te ontvangen via de kabel (103.4 ziggo, 98.3 Reekam/Caiway) en via de ether (107.8 FM). Luisteren via internet www.rtvbodegraven.nl is ook mogelijk. Het programma wordt dinsdag 3 november om 20.00 uur en zondag 8 november om 19.00 uur herhaald.

Door: Anneke Bekker

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie