Wedstrijdverslag Vriendenschaar tegen ONDO

Tegenstander deze zaterdagavond was een goede bekende, ONDO uit ‘s Gravenzande. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar zelfs 4x, 2x in de zaal en 2x op het veld. 2x verlies en 2x winst voor De Knikker keukens ploeg. Belangrijk wapenfe3it van ONDO is de rebound. Als het Vriendenschaar vandaag zou lukken om daar de slag te winnen en zelf de juiste mensen in stelling te brengen, dan zou er een kans zijn op een overwinning. Om van ONDO te winnen heb je zelf minimaal 20 doelpunten nodig. Helaas voor Vriendenschaar was het (weer) niet goed genoeg vandaag. Zeker een beter wedstrijd dan vorige week tegen Stormvogels, alleen nog lang niet goed genoeg om ook een niet echt scherp spelend ONDO te kunnen verslaan. De Knikker keukens kwam nog op een 1-0 voorsprong, maar dat was tevens de laatste keer in deze wedstrijd. Met een 5-7 ruststand kon het makkelijk, ONDO stak zoals gezegd zelf niet in goede doen.
Via 6-10 werd het nog 10-12. Dit was het moment waarop ONDO steken liet vallen en zelf geen goede aanvallen meer neerzette. Alleen Vriendenschaar was zelf ook onmachtig. Toen ONDO eenmaal de korf weer had gevonden ging het hard. Ze liepen uit tot 10-16 met nog 10 minuten te spelen. Vriendenschaar kwam nog terug tot 13-16. Maar daarmee was het wel gedaan. Dat daarna zowel ONDO als Vriendenschaar er nog twee in de laatste luttele minuten erin gooide deed er niet meer toe. Eindstand 15-18. Vriendenschaar staat nu op de laatste plaats met 0 uit 3. Evenals tegenstander ACKC waar volgende week tegen gespeeld moet worden. Alles zal uit kast gehaald moeten worden om hier de eerste punten binnen te halen en dat gaat gebeuren ook. Nu moet het echt.