_1RW7921

Borrelneutconcert met Tim Akkerman

Op vrijdagavond 20 november vond er weer een Borrelneutconcert plaats. De huiskamer van Bodegraafse zangeres Willemijn May (familie van der Neut) was voor de gelegenheid omgetoverd tot een intieme en knusse concertsetting. Niemand minder dan Tim Akkerman, ex-frontman van Di-rect, gaf invulling aan de avond. Het maximaal aantal bezoekers van 60 was al binnen twee dagen na aankondiging bereikt.
Haagse Akkerman stelde zich kwetsbaar en open op. Hij vertelde veelvuldig over zijn ervaringen in Di-rect, de periode daarna, zijn persoonlijke leven en de twee solo-albums die hij heeft gemaakt. Veel van de nummers op deze albums werden door Tim gespeeld. Naast eigen nummers, bracht hij ook een aantal liedjes ten gehore van muzikale helden die hem hebben geïnspireerd.

Uiteraard kon een duetje met Willemijn May niet ontbreken. Zij sloot éénmaal voor en éénmaal na de pauze aan bij Tim. Dit deed zij samen met muzikant Ruud Boelens, die o.a. plaatsnam achter de vleugel. Voor enthousiaste bezoeker Rob Pijpers was er ook een ludiek podiummoment weggelegd. Hij zong uit volle borst mee met ‘I’m on Fire’ van Bruce Spingsteen. Tim bedacht zich geen moment en vroeg Rob bij hem. Samen maakten ze het nummer af, onder luid applaus van het publiek.

Foto’s: Photorik.nl

_1RW7868

_1RW7872

_1RW7873

_1RW7883

_1RW7917

_1RW7921

Door Esme Nauta

Foto’s: Photorik.nlThere are no comments

Add yours

X