IMG_3274

Zanger en cabaretier Ali B viert verjaardag in Bodegraven

Zanger en cabaretier Ali B was gisteren weer even terug in Bodegraven voor zijn theatershow ‘Je Suis Ali B’ in het Evertshuis. De zaal was uitverkocht met 244 bezoekers. Hij werd bij opkomst toegezongen door het publiek, omdat hij jarig was, en de ballonnen vlogen door de lucht. De ‘verjaardag’ show was begonnen. Door zijn interactie met de bezoekers en de actualiteit was het een boeiende voorstelling. Na afloop waren de woorden dan ook lovend.
Ook voor de jonge Cheyenne Schouten was het een geweldige avond. Zij had na afloop van zijn show een Meet & Greet met Ali B. Dit was eigenlijk gepland tijdens de Najaarsmarkt, maar toen liep ze haar Meet & Greet mis. Dit wilden we uiteraard goedmaken en het management van Ali B deed niet moeilijk. Zodoende mocht de zenuwachtige Cheyenne Schouten een paar minuten samen zijn met Ali B. Na een paar foto’s, handtekeningen en een paar vragen was ze dolgelukkig! Daarna zocht Ali B nog even contact met de andere bezoekers door het Grand Café binnen te lopen. Na vele foto’s was het tijd voor Ali B om zijn spullen te pakken en Bodegraven met een lach te verlaten.

Cheyenne Schouten had nog een leuke vraag voor Ali B: “Wat vond je leuker: Optreden tijdens de Najaarsmarkt of je eigen show”? Na kort nadenken koos hij voor zijn eigen show, omdat hij meer zijn creativiteit en interactie kan gebruiken.

IMG_3275

IMG_3274

zaal1

 

There are no comments

Add yours

X