Kerstbomenverkoop voor het goede doel op Raadhuisplein in Bodegraven

“Wanneer een actie succesvol is, dan denk je niet aan stoppen.” Vanuit die gedachte gaat de organisatie achter Actie Kerstboom Bodegraven op 2 en 3 december weer van start met de kerstbomenverkoop op het Raadhuisplein. De mannen van Tafelronde 158 Bodegraven staan weer te popelen. Vanzelfsprekend voor het goede doel!
Op vrijdag 2 december en zaterdag 3 december kun jij in Bodegraven een kerstboom kopen. Vooraf online bestellen is nog makkelijker, want dan weet je zeker dat jouw kerstboom voor je klaar staat. Thuisbezorgen is natuurlijk ook weer een optie. Hoe dan ook, koop jouw kerstboom weer met een goed gevoel en je steunt De Oude Zustertuin.

Tafelronde 158 Bodegraven weet keer op keer met de succesvolle kerstbomenactie op het Raadhuisplein veel geld op te halen. De volledige opbrengst gaat ook dit jaar naar De Oude Zustertuin zodat de speelomgeving voor kinderen het nodige onderhoud krijgt. In het centrum van Bodegraven is ‘de tuin’ een belangrijke en unieke plek voor jong en oud.

“Onderhoud aan dierenverblijven en speeltoestellen kost geld en daarmee helpen we vanuit Tafelronde 158 graag. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat De Oude Zustertuin kan blijven bestaan. Daarom slaan wij ook dit jaar de handen ineen met de Actie Kerstboom Bodegraven. Ook mogen we weer rekenen op bouwmarkt Karwei Bodegraven die de kerstbomen aan ons levert,” aldus Tom Smit.

Bij Actie Kerstboom Bodegraven bestel je de allermooiste Nordmann kerstbomen in verschillende maten. Vorig jaar gingen er ruim 220 kerstbomen door de handen van de organisatoren. Dat het bedrag goed besteed wordt door het bestuur van De Oude Zustertuin laat de organisatie naderhand weten. Tom: “We publiceren altijd de bekendmaking van het bedrag en wat er aangeschaft of gerepareerd is. Net als vorig jaar willen we onze prestaties van voorgaande jaren natuurlijk overtreffen. Inmiddels weten we dat heel Bodegraven de Oude Zustertuin een warm hart toedraagt. We hebben er ontzettend veel zin in en hopen op nóg meer bestellingen dan vorig jaar. We zijn er klaar voor!”

Wil je zelf de mooiste Nordmann kerstboom uitzoeken? Dat kan op het Raadhuisplein op vrijdag 2 december tussen 15:00-20:00 en op zaterdag 3 december tussen 10:00-14:00. Ook kun je een Pre Order plaatsen en je kerstboom laten bezorgen, thuis of op de zaak. Of je haalt je Pre Order zelf op bij het verkooppunt. Kijk voor meer informatie op www.kerstboombodegraven.nl en koop dit jaar jouw kerstboom in Bodegraven voor het goede doel.

Je kunt de kerstboom ophalen op het Raadhuisplein of ons een berichtje sturen zodat wij de kerstboom om een bezorgafspraak te maken.

 

 

 

Advertentie