79f10c26-0b89-4c26-8a4c-971bc166c132

The Sales Bakery biedt sales-traineeship: “Jong talent in hun kracht zetten vind ik het mooiste wat er is’’

In mei startte Karel de Vos (37) het bedrijf The Sales Bakery. Samen met Eva Nohlen en Emma Wessels verbinden zij jong commercieel talent met inspirerende bedrijven.

Met het unieke Sales trainee concept ontzorgen zij bedrijven in de werving en begeleiding van jong talent. Zij zijn opzoek naar jong talent die een kickstart willen maken van hun commerciële carrière. Anderhalf jaar lang, twee keer per maand worden de talenten getraind op een inspirerende locatie van The Sales Bakery. Positiviteit, passie en ontwikkeling staan centraal.

Foto: De inspirerende locatie in Rotterdam

Jonge talenten in hun kracht zetten

“Jong talent is sterk in creativiteit en denkt graag out of the box” aldus Karel, tevens docent aan de Rotterdam Academy, waar hij aan de basis staat van een succesvolle sales en accountmanagement-opleiding. “Jong talent kan worden ingezet voor social media, nieuwe dienstverlening, innovatie en New Business. Ik zie een enorme kans, omdat in het bedrijfsleven jonge commerciële mensen het vaak lastig hebben. Ze hebben met targets te maken, kennen de product- of dienstverlening nog niet zo goed of weten niet precies hoe ze  in teamverband kunnen excelleren.” Ook onzekerheid kan aanwezig zijn. “Inmiddels heb ik op de Hogeschool Rotterdam tientallen jonge talenten zien struggelen met deze uitdaging.”

“Een salesfunctie is echter de meest gevraagde baan in Nederland, vertelt Karel. “In dit concept van The Sales Bakery komt alles ineen: werven van jong talent, maar ook bedrijven helpen om de talenten sneller te laten presteren. Zo kan een werkgever die potentie ziet in een werknemer het talent het unieke The Sales Bakery traineeship laten volgen. We zijn succesvol op het moment dat we veel waarde hebben toegevoegd aan zowel onze talenten als bedrijven.” aldus de ondernemer, in Bodegraven bekend van het sales training-bedrijf Toekomstmakers.

‘’Het is mijn passie om bedrijven nog meer in hun saleskracht te zetten en om jong talent te begeleiden bij het ontwikkelen van hun salesvaardigheden’’.

Geloof in eigen kunnen

In het traineeship delen de talenten hun huidige uitdagingen, maar ook successen die ze hebben geboekt. “Zo kunnen ze elkaar inspireren en van elkaar leren.” Er worden verschillende rollenspellen gedaan, waardoor de trainees zich kunnen inleven in verschillende situaties in de commerciële wereld. Ook wordt gericht op personal branding en persoonlijke ontwikkeling: “skills zijn aan te leren, maar het geloof in eigen kunnen en daarop doorpakken is denk ik het allerbelangrijkste, in combinatie met dat ze hun passie volgen.” Dit alles vindt plaats op een sfeervolle, inspirerende locatie: de Entrepothaven te Rotterdam. Karel zet zijn eigen ervaring in als coach, en “daarnaast werken we samen met trainers op basis van hun expertise. Alles om jong talent te ontwikkelen tot young professionals.” Bij het behalen van alle modules ontvangt het talent het The Sales Bakery certificaat.

Meer informatie?

Voor meer informatie (over het traineeship) kun je de website bezoeken of een kijkje nemen op The Sales Bakery Instagram!

Vacature

Hier nog een toffe vacature voor een echte Sales tijger! https://www.rebonieuws.nl/vacature/sales-recruitment-startersfunctie/

 

 X