Voordelig en veilig kwaliteitsvuurwerk bij Karwei Bodegraven

Met Karwei Bodegraven ga jij gegarandeerd knallend het nieuwe jaar in! Of je nou op zoek bent naar indrukwekkende actiestukken of een prachtige lichtshow; de keuze is reuze. Karwei’s kwalitatief sterke vuurwerkassortiment biedt ruim 200 opties die jouw jaarwisseling compleet maken. Als klap op de vuurpijl kan jij hierbij profiteren van voordelige voorverkoopprijzen, weekendacties én gratis vuurwerk bij jouw aankoop.
Producten en voordelen

Bij Karwei Bodegraven liggen vijf uiteenlopende vuurwerklijnen klaar. Pro-line, St8ment en Evolution Fireworks werken elk met unieke kleurspektakels-en combinaties. Ook voor Duits vuurwerk en categorie 1-vuurwerk ben je hier aan het juiste adres.

Als enige binnen de regio verkoopt Karwei Bodegraven nu Magnum vuurwerk. Deze lijn verrast ons elk weekend met een nieuwe kortingsactie. Tot en met 28 december haal je dit vuurwerk in huis tegen knallende voorverkoopprijzen. De overige lijnen behouden hun verkoopprijzen tot en met de kerstdagen. Daarnaast geeft Karwei gratis vuurwerk cadeau bij een aankoop. De hoeveelheid groeit mee met de grootte van jouw aankoop. In de voorverkoop is het vuurwerk eenvoudig online te bestellen bij Karwei Bodegraven. 29,30 en 31 december loopt er open verkoop in de winkel aan de Lemsteraak 2.

Plezier en veiligheid

Winkeleigenaar Bart Burgraaff beleeft enorm plezier aan vuurwerkverkoop. ‘’Het is het mooiste moment van het jaar. Zowel klanten als verkoopmedewerkers hebben er zin in. En dat merk je; voorpret en enthousiasme creëren een topsfeer.’’, legt hij uit.

Maar het állerbelangrijkst is veiligheid. Karwei Bodegraven staat aangesloten bij vuurwerkcheck en verkoopt enkel legale en gecertificeerde producten. Daarnaast zorgt Karwei voor een gratis vuurwerkbril en aansteeklonten bij jouw aankoop.

Zo kan jouw Oud en Nieuw eruitzien! Bekijk hier het vuurwerk in actie.

Winactie

Vanaf nu een supertoffe winactie! Plaats je leukste foto van de Karwei-vuurwerkuitingen binnen, buiten of op banners en maak kans op vuurwerk naar keuze t.w.v. 150, 100 of 50 euro. Meer informatie volgt, houd onze socials in de gaten!

Advertentie