Vriendenschaar A2 kampioen!

Zaterdag 7 oktober was het dan zover. Met winst of gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen het Goudse Gemini kon Vriendenschaar A2 kampioen worden. De laatste wedstrijd, die 14 oktober gespeeld moet worden, doet er dan voor de stand niet meer toe.




Dit prima vooruitzicht had de A2 o.a. te danken aan een uitstekende wedstrijd tegen Reeuwijk A2 de zaterdag ervoor. Er werd met 22-8 gewonnen! Hierdoor was de ploeg tot dan toe ongeslagen met een positief doelsaldo van 21. Niemand in poule kwam enigszins in de buurt van deze cijfers.

Ook al was een gelijkspel voldoende, de ploeg was gebrand om de winst eruit te slepen. Het weer werkte echter niet mee: koud, winderig en nat. Na het eerste doelpunt bleef de A2 voor staan, alleen kon Gemini steeds weer aanhaken. Toch zag je aan het spel en de werklust dat de winst de Bodegravers niet kon ontgaan. Na het laatste fluitsignaal stond er een prachtige 14-6 op het scorebord! Uitstekend resultaat onder zulke weersomstandigheden. In de daaropvolgende speech van de voorzitter werden de werklust en felheid van het team nog even aangehaald. Met dit mooie kampioenschap kan de A2 met een gerust hart aan de zaalcompetitie beginnen.

 

Achterste rij van links naar rechts

Twan Kalkman, Twan Stolwijk, Selmir Pejcinovic, Xander de Vos, Jop Ernst, Mika-Nanouk Contermans

Voorste rij van links naar rechts

Floor Brave, Lotte Kevelam, Eva van Vreedendaal, Rob van den Hoogenband (trainer/coach)

Op de foto ontbreekt Ilse Kroone

 

Advertentie