De Bodycasting Studio laat je van je mooiste kant zien

Bodycasting Studio Nederland heeft zaterdag 7 november een open dag waarop iedereen kennis kan maken met deze bijzondere vorm van lichaamskunst. Als enige Studio in Nederland die volledig gericht is op het maken van deze bijzondere beelden, blijkt dat nog veel mensen niet bekend zijn met de mogelijkheden. Iedereen kent wel de afdrukken van babyhandjes, maar eenmaal in de Studio ziet iedereen dat er veel meer mogelijk is.
De Bodycasting Studio vervaardigt sculpturen die elk detail van het lichaam laten zien. Dit kan een borstbeeld zijn, maar ook een volledig lichaamsbeeld voor huis en tuin. Op dit moment zijn handbeelden zeer populair. Vanuit heel Nederland vinden mensen de weg naar de Studio in Reeuwijk om een eigen lichaamsbeeld te laten maken. Zo zijn handbeelden bij een huwelijk of verjaardag veel gevraagd. Ook maakt de Studio borstbeelden voor mensen die trots zijn op hun lichaam, maar ook voor jonge vrouwen die een borst verliezen door borstkanker.

Op de open dag kan op rustige momenten ook direct een handbeeld gemaakt worden. Dit is het moment om jouw cadeau voor de feestdagen te laten maken. Met een bodycastingbeeld of persoonlijke cadeauvoucher heb je echt iets bijzonders te geven te dit jaar. Voel je welkom op zaterdag 7 november tussen 11.00 en 16.00 om je te laten inspireren. www.bodycastingstudio.nl

image004

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie