hond1

De Taart van de Week gaat naar….

Je leest elke week op Rebonieuws.nl een persoonlijk verhaal van iemand die de taart van de week verdient. Deze actie heeft Lekkermakkelijk.nl Bodegraven in het leven geroepen in samenwerking met Brood&Ko. Zij stellen elke week een heerlijke kwaliteitstaart beschikbaar.
De Taart van de Week gaat deze keer naar Monique Boere. Haar grote vriendin Caroline Rijnbeek heeft haar onlangs opgegeven. Door het drukke bestaan van Caroline komt ze er niet altijd toe om haar hond Charlie uitlaten. Monique vindt dit geen probleem en neemt twee dagen per week, naast haar eigen hond Mack, ook de hond van Caroline mee om een heerlijk stuk te gaan wandelen door Bodegraven. Daarnaast zijn ze ook goede vriendinnen, die elkaar helpen en steunen wanneer het nodig is.

“Die taart heeft ze driedubbeldwars verdiend, het is gewoon een KANJER”, aldus Caroline.

Kent u iemand die onze Taart van de Week verdient?

Heeft iemand iets bijzonders meegemaakt of een bijzonder jubileum gevierd? Zet iemand zich onvoorwaardelijk in als vrijwilliger? Mag iemand best eens in het zonnetje gezet worden? Heeft iemand een nare periode achter de rug? Of gun je iemand om een andere reden een prachtige taart?

Geef hem of haar dan op via dit formulier!

 

IMG_2702

monique2

monique1

hond2

There are no comments

Add yours

X