Genomineerden Vrijwilligersprijs 2015 bekend. Kies nu uw Favoriet!

Wethouder Laura Leijendekkers reikt op zaterdag 21 november de Vrijwilligersprijs 2015 uit. De selectiecommissie heeft uit alle aanmeldingen inmiddels zes genomineerden gekozen. Drie nominaties in de categorie Individuele Vrijwilligers en drie nominaties in de categorie Vrijwilligersorganisaties. Het is nu aan de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk om de winnaars van 2015 te kiezen.
Iedereen krijgt van 4 t/m 18 november de kans om een stem uit te brengen op zijn/haar favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie. De vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie met de meeste stemmen winnen de Vrijwilligersprijs 2015.

STEMMEN
De genomineerden worden bekend gemaakt in Kijk op Bodegraven-Reeuwijk van 4 november 2015 en op de website www.erkendtalent.nl. Stemmen kan door een e-mail te sturen naar vrijwilligerscentrale@sam-bundeling.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, adres en telefoonnummer en noteer er ook bij voor welke Vrijwilligersorganisatie u eventueel zelf actief bent.

U kunt ook stemmen door de publicatie in de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk van 4 november op te sturen naar of in te leveren bij SAM Vrijwilligerscentrale, Rijngaarde 1, 2411 EV, Bodegraven. U kunt de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van uw keuze aangeven door één van de vakjes aan te kruizen. In beide categorieën mag er één stem worden gegeven.

FEESTELIJKE UITREIKING EN DE VRIJWILLIGERSMARKT
De winnaars van de Vrijwilligersprijs 2015 worden op zaterdag 21 november om 15.00 uur bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in Dienstencentrum De Reehorst, Poelruit 12 te Reeuwijk.

Voorafgaande aan de uitreiking vindt in dienstencentrum De Reehorst van 13.00 uur tot 15.00 uur de 1ste Bodegraafse-Reeuwijkse Vrijwilligersmarkt plaats. Graag nodigen wij u van harte uit om langs te komen en kennis te maken met tal van
vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Tijdens de vrijwilligersmarkt kunt u gratis deelnemen aan workshops en ook krijgt u de kans om tussen 13.50 uur en 14.10 uur te speeddaten (korte gesprekjes) met de genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2015. En om 15.00 uur kunt u bij de ontknoping zijn, want dan wordt bekend wie de winnaars worden van de Vrijwilligersprijs 2015.

Meer informatie leest u op www.erkendtalent.nl of bel naar (0172) 614 500.

De vrijwilligersprijs 2015 wordt georganiseerd door SAM Vrijwilligerscentrale. De uitreiking wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en Kijk op Bodegraven-Reeuwijk.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie