logo Pensioen3daagse-FC-outl

Pensioen3daagse deze week bij VMD en KOSTER

Dinsdag, woensdag en donderdag doen VMD verzekeringen en KOSTER verzekeringen mee aan de Pensioen3daagse. Het doel is om het pensioenbesef te vergroten. Daarom profiteren zowel bedrijven als particulieren deze dagen van gratis vakkundig pensioenadvies. Kijk voor het aanbod op www.vmd.nl/pensioen3daagse.
Pensioencommunicatie werkgevers
Directeur en pensioenadviseur Jan Zwiers: “Een collectieve pensioenregeling is één van de kostbaarste arbeidsvoorwaarden naast het salaris. Toch is de beleving van de werknemers vaak anders. Goede communicatie over pensioen is daarom zeer belangrijk. Dit verzorgen wij al jarenlang voor onze bestaande relaties. Wij laten andere bedrijven tijdens de Pensioen3daagse ook graag kennis maken met onze wijze van communiceren.”

Persoonlijk advies over financiële toekomst
Als onderdeel van de Pensioen3daagse kan iedereen op 3, 4 of 5 november langskomen voor kosteloos inzicht in zijn of haar pensioensituatie. Iedereen heeft de kans om vragen te stellen over zijn of haar pensioenopbouw. Jan Zwiers: “Dit doen wij aan de hand van mijnpensioenoverzicht.nl. Daarmee krijgt u direct inzicht in uw pensioen en loopt u daarna de deur uit met een helder beeld en mogelijke aandachtspunten voor uw pensioen.”

logo vmd-koster-verzekeringsgroep

There are no comments

Add yours

X