air2

Wat heeft Taart van de Week met Robbert ten Brink te maken?

Heeft iemand iets bijzonders meegemaakt of een bijzonder jubileum te vieren? Zet iemand zich onvoorwaardelijk in als vrijwilliger? Mag iemand best eens in het zonnetje gezet worden? Heeft iemand een nare periode achter de rug? Of gun je iemand om een andere reden een prachtige taart? Rebonieuws.nl reikt wekelijks de Taart van de Week uit in samenwerking met Brood&Ko en Lekkermakkelijk.nl.
Manuela Broeckx heeft haar buurvrouw Margo Woudenberg opgegeven voor de Taart van de Week. Margo heeft een zware tijd achter de rug. Vier jaar geleden heeft zij haar dochter en kleinzoon (die door omstandigheden niet meer terug naar Argentinië konden) in huis genomen. Een jaar later was zij door medische blunders bijna haar dochter kwijtgeraakt, waardoor zij intensief voor haar dochter en kleinzoon moest zorgen. Hierdoor kon zij niet naar de bruiloft van haar zoon in Canada.

In december 2013 kwam ze thuis te zitten met een burn-out. In de zomer van 2014 werd vervolgens borstkanker geconstateerd, waar zij gelukkig goed doorheen is gekomen. Inmiddels zit Margo nog steeds thuis, en gaat het ‘2 stappen vooruit en dan 1 stap achteruit’.

Manuela vertelt haar motivatie: “Met deze taart wil ik Margo laten weten dat ook voor haar de zon weer gaat schijnen, hoe ontzettend trots ik op haar ben en dat ik altijd voor haar klaar zal blijven staan.”

IMG_9593

Robbert ten Brink in Bodegraven

Dochter Esther heeft ook al meerdere brieven aan Robbert ten Brink geschreven voor haar moeder Margo. Ze kreeg echter lange tijd geen respons. Tot voor kort, toen ze de redactie aan de lijn kreeg en het goede nieuws hoorde: Margo mocht naar haar zoon in Canada! Zaterdag 3 oktober was Robbert ten Brink in Bodegraven om haar te verrassen. Dinsdag 13 oktober zijn ze met de crew van het programma Love is in the Air van Robbert ten Brink richting Canada gevlogen. Als verrassing mochten Esther en haar zoontje Kean zelf ook mee.

air1

Op donderdag 15 oktober was het zover: het langverwachte weerzien met Dennis en zijn vrouw én Margo heeft toen voor het eerst haar kleinzoon Levi (nu 8 maanden) in haar armen kunnen sluiten!

De uitzending zal ergens volgend jaar na de zomer uitgezonden worden.

air2

air3

 There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

X