Opening Moonwoods

Reeuwijkse opent webshop in houten kinderspeelgoed

REEUWIJK – De Reeuwijkse Jessica Breedijk – van Dijk opende op 13 mei een webshop gericht op houten kinderspeelgoed onder de naam Moonwoods  ( www.moonwoods.nl )

Jessica is een jonge onderneemster met een grote passie voor houten kinderspeelgoed. Dit gaf ze voor de geboorte van haar zoontje Mecx al graag cadeau aan kinderen in haar omgeving. Enige tijd na de geboorte van haar zoontje besloot ze om hier wat mee te gaan doen. Naast het runnen van de webshop is Jessica parttime werkzaam als maatschappelijk werker, dit weerhield haar er niet van om haar droom, het openen van een webshop, uit te voeren. Moonwoods is een webshop met een breed en regelmatig wisselend assortiment houten kinderspeelgoed.  Jessica verteld; `Houten speelgoed is duurzaam, tijdloos, het is leuk om te geven en te krijgen`.

Moonwoods biedt speelgoed voor diverse leeftijden, van babyspeelgoed en educatief speelgoed tot spelletjes voor jong en oud! Jessica ervaart het zorgvuldig uitzoeken en inkopen van houten speelgoed dan ook als een feestje, net als het mooi inpakken van iedere bestelling. Moonwoods bezorgd bestellingen in Reeuwijk gratis aan huis, afhalen is op afspraak ook mogelijk.

 

 

 X