Gromax Verhuur | In 15 jaar uitgegroeid tot het grootste verhuurbedrijf in de regio

blank

Op 1 augustus, vierde Gromax haar 15-jarige jubileum. Van een klein verhuurbedrijf in Alphen gericht op ondersteuning van andere verhuurbedrijven, naar een team van 49 medewerkers en 9 vestigingen verspreid over de Randstad. Met een catalogus van meer dan 4.000 items is Gromax de grootste verhuurder van machines en gereedschappen in de regio. Ook zijn voor de regio op zoek naar nieuwe medewerkers. Iets voor jou?

blank


Ontstaan Gromax Verhuur

1 Augustus 2008, de officiële oprichtingsdatum van Gromax in Alphen aan den Rijn. De naam Gromax is een samenvoeging van GROots in verhuur, MAXimale service waarmee direct de ambitie van het bedrijf duidelijk is. Gromax richt zich in eerste instantie op de verhuur van grondverzetmaterieel aan andere verhuurbedrijven. Echter, al snel wordt het assortiment verbreed en worden andere markten aangeboord. Niet alleen kunnen bedrijven materieel huren, ook particulieren kunnen vanaf dan werken als een professional met kwaliteit machines en A-merk gereedschap.

Er zijn meerdere, lokale verhuurbedrijven in de regio en men realiseert zich dat samenwerken, onder dezelfde naam, een voordeel is voor zowel klanten als het bedrijf. In december 2013 wordt de vestiging van Reco in Bodegraven overgenomen en in januari 2014 sluiten MAN Verhuur uit Ter Aar en HMS Verhuur met vestigingen in Nieuw-Vennep en Hillegom, zich aan. De nieuwe vestigingen gaan verder onder de naam Gromax Verhuur.  De jaren erna worden er nieuwe vestigingen geopend of overgenomen in Waddinxveen, Mijdrecht, Woerden en afgelopen jaar opende de negende vestiging in Hoofddorp. Gromax is ontstaan uit verschillende entiteiten maar sinds 1 januari 2020 is met de oprichting van één B.V., één Gromax een feit.

blank

En nu verder!

De ambitie houdt niet op bij de huidige 9 vestigingen. Gromax wil de komende jaren verder uitbreiden om haar klanten nog beter te kunnen bedienen. Groots in verhuur, maximale service is nog steeds het uitgangspunt. Het grootste compliment dat we krijgen is de waardering voor het persoonlijke contact en de service op de vestingen. Niet voor niets komen klanten van het eerste uur nog steeds bij ons terug.

De huidige focus ligt met name in het verder uitbreiden van het emissievrije assortiment. Groen werken is belangrijker dan ooit. Gromax wil daar een leidende rol in spelen en bouwbedrijven ondersteunen in hun zoektocht naar het verduurzamen van de bouwplaats.

Ook de sociale, lokale betrokkenheid blijft de komende jaren een vast gegeven. Gromax sponsort meerdere sportclubs en evenementen en zal dit blijven doen. Wij vinden het belangrijk om als bedrijf ons steentje bij te dragen in de leefbaarheid van de plaatsen waar wij gevestigd zijn.

15 jaar Gromax Verhuur, een mijlpaal om trots op te zijn.

Foto: locatie in Bodegraven

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank